BB Split M voorgevels

Betaalbaar bouwen Split M

2014 – 2015 Split M

In het verlengde van het initiatief van de gemeente Almere “Ik Bouw Betaalbaar in Almere”, hebben wij een aantal betaalbare woningen ontworpen, de serie Split. Deze serie woningen staat los van de IBBA regeling en is niet inkomensafhankelijk. Voor de gemeente Amsterdam hebben wij de woning Split M ontworpen, volgens de voorwaarden van de Amsterdamse kavels in het jaar 2014. Ook Split M is een drielaagse woning met dakterras. De woonfuncties hebben allemaal extra bouwhoogte waardoor een goede lichtinval is gegarandeerd. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden en de afwerking van de gevels is eveneens een vrije keuze. De woning is gepubliceerd in het Inspiratieboek Zelfbouw 2014 en 2015 van de gemeente Amsterdam.

Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Wij ontwerpen voor elk kaveltype en opdrachtgever een woning op maat.

Ga naar de site van de gemeente Amsterdam voor alle procedures, en kijk op de site welke kavels er beschikbaar zijn.

Uiteraard kan dit huis ook in andere gemeenten worden gerealiseerd, bijvoorbeeld in Almere.

Op 15 maart, 12 april, 24 mei en 21 juni 2018 van 17.30-20 uur zijn er informatieavonden in de kavelwinkel van Almere voor zelfbouwers.

Als u een optie op een kavel genomen heeft, willen wij graag voor u het gewenste huis binnen uw budget ontwerpen.