Lieven de Key Kadekavel interieur

IJburg blok 59

2014-2015 IJburg Amsterdam blok 59

Voor Lieven de Key in Amsterdam hebben we een ontwerp gemaakt voor de zogenaamde kadekavels op Ijburg, blok 59. De kadekavels hebben vrij uitzicht over het water, zijn breder opgezet en bedienen een
hoger segment.

Bebouwingsregels:
De kavel is bestemd voor de bouw van één woning. In de eerste drie meter van de bouwvlek, de zogenaamde “inpassingszone” gerekend vanaf de margestrook dient een sparing voor tenminste één opstelplaats voor een auto te worden opgenomen. Aanleg van een tweede parkeerplaats is toegestaan. Het is binnen deze zone van 3 meter toegestaan om vrij te kiezen waar de voorgevel komt te liggen.
• Bouwhoogte: De maximale bouwhoogte is 16,00m.
• Tuin: In deze zone zijn bouwwerken tot een hoogte van 3 meter toegestaan tot een maximum oppervlak van 50% van het totaal als tuin aangegeven oppervlak.
• Achterpad: Aan de achterzijde van de kavel wordt een strook van 1,5 meter door De Key na oplevering van de laatste woning bestraat als achterpad en in eigendom aan de individuele kavelkopers overgedragen.
• Daken: Uitgangspunt is platte daken.
• Kozijnen: hout, aluminium of staal. Kunststof is niet toegestaan

Aan de hand van deze regels hebben wij een stadsvilla met lift ontworpen. Er zijn diverse indelingen mogelijk en er is voldoende ruimte om te werken aan huis of voor een inwonende hulp of nanny. De woonkeuken is gesitueerd aan een ruim dakterras met uitzicht over het water. Uiteraard is dit slechts een impressie van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van zelfbouwen. Ons doel is om een woning op maat voor u te maken, binnen het door u gestelde budget.

Voor meer informatie over zelfbouwen kunt u contact met ons opnemen.

Op 29 oktober 2016 is de kavelkaart van Amsterdam bekend gemaakt. Lees hierover in het Parool of ga naar de site van de gemeente Amsterdam, om te zien welke kavels er beschikbaar zijn.