Wie schrijft?

Maud Kuijpers

Toen ik deze blog in 2015 begon schreef ik bijna geen berichten. Ik dacht dat ik kan schrijven over alles wat ik wil en dat was alles wat ik echt om gaf. Ik schreef over hoe u uw gazon met groen gras verbeteren, hoe de rot op uw gazon te verhinderen, hoe te om uw tuin in goede vorm te krijgen. Daar was ik niet zo goed in. In het verleden heb ik niet echt veel post. Echter, ik begon veel te leren en begon te posten meer en vaker. Het is een lange weg geweest, maar ik ben nu een zeer goede tuinman. Ik hoop dat je geniet van het lezen van mijn blog, maar neem dit niet als de reden om lui te zijn. Het was een interessante reis. De berichten die ik nu schrijf zijn meestal over onkruid en onkruid, hoe ze te vermijden en hoe om te gaan met hen, maar ik probeer om meer foto's van het landschap te krijgen. Ik schrijf vooral over planten en planten, niet over onkruid. Ik hou van foto's van planten, omdat het helpt me om te onthouden welke planten goed zijn voor welke planten.

Ik heb veel ervaring omdat ik al 16 jaar in de thuiszorg- en groenvoorziening zit. Ik ben gepassioneerd over het onderwerp en hebben de Groundcover Blog voor u, mijn lezers om het grote werk dat ik doe te zien. Het beste deel is dat ik dit doe als een onafhankelijke aannemer en niet met een grote aannemer. Ik denk dat deze blog is meer over de kwaliteit van mijn werk en de ervaring die ik heb gehad in de industrie. Alle artikelen zijn geschreven door mij en sommige zijn ook geschreven door andere onafhankelijke aannemers en ik moedig u aan om ze allemaal te lezen.

Dus, wat maakt deze blog uniek? Ik gebruik een paar verschillende tools om mijn groundcover artikelen te maken. Ik begon deze blog door het delen van een aantal van mijn favoriete grondbedekking planten die ik gebruik thuis. Sindsdien heb ik de site uitgebreid tot het delen van een verscheidenheid van grondbedekking planten die niet alleen nuttig zijn voor uw huis, maar ook mooi! Ik heb ook nieuwe berichten toegevoegd, zoals hoe je je eigen bodembedekking en een bodembedekking voor uw buiten eettafel te maken.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar het huis. Ik denk ook dat deze blog is een goede manier om mijn interesses te delen en nieuwe dingen te leren. Ik vind het ook leuk om nieuwe manieren te leren om dingen te doen en ik deel graag wat ik vind. Ik heb ook altijd al meer foto's en video's op mijn blog willen krijgen, zodat je meer over mij te weten komen. Mijn blog dient ook als een herinnering voor u om te zorgen voor uw tuin en om het te gebruiken als een inspiratie om dingen te doen die je nooit gedacht te doen. Ik hoop dat u wat inspiratie te vinden en zal iets leren van mijn blog.

Ik wil ook een grote opmerking maken over het weer. Het was een mooie zonnige dag vandaag. Ik had het perfecte uitzicht. Ik hield van het uitzicht en ik wilde de foto nemen, maar het weer was niet erg zonnig voor zo'n mooie dag.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is tuinieren en ik hou van leren over de verschillende aspecten van het plantenleven. Als u nieuw bent op deze blog dan zou ik aanraden een bezoek aan mijn blog over de Nederlandse kamerplant genaamd "Kamerplanten voor het leven".

Als voorbeeld van onze grond gebruikten we een mengsel van organische mulch in de tuin en een beetje kalk in de bodem. De bodembedekkingsmix is ongeveer 6% organisch, 2% bodem en ongeveer 6% kalk. De mix is erg licht dus het was genoeg om de bodem te ondersteunen voor een goede winter. Het had geen extra voedingsstoffen dus het kon te zwaar zijn geweest voor de winter. Ik weet zeker dat het goed zou zijn geweest in het voorjaar en de zomer, maar voor de zomer zouden we waarschijnlijk proberen en voeg een beetje meer kalk. Voor de winter was het prima. Dus in totaal was het een goede mix. We hebben geen grond toegevoegd die nat kon worden van de regen.